Schildersbedrijf

Al sinds 1967 is binnen ons bedrijf ook een schildersbedrijf gevestigd, en staat geregistreerd als erkend bedrijf. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere en traditionele markt, maar ook stichtingen, VVE en zorginstellingen behoren tot onze relaties. We zijn in staat alle mogelijke schilderwerken uit te voeren. Service en vakmanschap staan hoog in het vaandel. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.
Schilderwerk is duur. Hoe weet je dat het goed gebeurt? Die gevel zit op het noorden; moet die eerder geschilderd worden of niet? Vragen, vooroordelen, onduidelijkheden.
Om met de – liefst mooi geschilderde – deur in huis te vallen: wij kunnen u het Onderhoud NL Plan® aanbieden dat uw woning in een perfecte staat van onderhoud brengt en houdt, dat gespreid kan worden over een aantal jaren, dat een garantie biedt.
Het betekent voor u de zekerheid dat wat het eerst aangepakt moet worden ook het eerst gebeurt. Dat het schilderwerk door vakmensen wordt uitgevoerd met gebruik van hoogwaardige professionele verfproducten. En dat het verfsysteem zo professioneel wordt aangebracht dat u er de eerste jaren geen omkijken naar heeft. Daarmee heeft u een uitstekende basis gelegd voor verder preventief onderhoud. En wat het budget betreft: dat zou nog wel eens behoorlijk mee kunnen vallen. Bovendien kunt u de kosten spreiden over een wat langere periode en weet u dat uw huis er altijd schitterend bij zal staan. Het Onderhoud NL Plan® is samen ontwikkeld met Sikkens Bouwverven, één van de grootste producenten van verven en lakken. Onze 53 jarige vakkennis en de toegepaste professionele producten garanderen voor jaren een perfecte staat van uw woning. Preventief onderhoud betaalt zichzelf terug.
Graag zouden wij eens met u erover willen praten. Er is veel meer mogelijk dan u wellicht in eerste instantie denkt. Wilt u meer weten over dit plan en al zijn voordelen, bel ons:
0495-626593.

Dit zijn onze medewerkers van het schildersbedrijf:

Edward_profiel

Edward Heijnen,
Meester-schilder opleiding MTS Boxtel,
Ondernemersdiploma en diverse cursussen schilderstechnieken en management.

Joris_profiel

Joris Koppen,
Gezel schilder niveau 3,
Allround schilder en afwerker.

Lei_profiel

Lei Naus,
Gezel schilder niveau 3,
Allround schilder en afwerker.

0001

OnderhoudNL_Garanatie_simpel_logo1