Schildersbedrijf

Al sinds 1967 is binnen ons bedrijf ook een schildersbedrijf gevestigd, en staat geregistreerd als erkend bedrijf. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere en traditionele markt, maar ook stichtingen, VVE en zorginstellingen behoren tot onze relaties. We zijn in staat alle mogelijke schilderwerken uit te voeren. Service en vakmanschap staan hoog in het vaandel. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.
Schilderwerk is duur. Hoe weet je dat het goed gebeurt? Die gevel zit op het noorden; moet die eerder geschilderd worden of niet? Vragen, vooroordelen, onduidelijkheden.
Om met de – liefst mooi geschilderde – deur in huis te vallen: wij kunnen u het Onderhouds Plan aanbieden dat uw woning in een perfecte staat van onderhoud brengt en houdt, dat gespreid kan worden over een aantal jaren, dat een garantie biedt.
Graag zouden wij eens met u erover willen praten. Er is veel meer mogelijk dan u wellicht in eerste instantie denkt. Wilt u meer weten over dit plan en al zijn voordelen, bel ons:
0495-626593.

Edward Heijnen,
Meester-schilder opleiding Sint Lucas te Boxtel,
Ondernemersdiploma en diverse cursussen schilders technieken, veilig werken en management.