Nieuws

Actie in wissellijsten diverse maten en kleuren, van 3 tot 20 euro.

Folder juni 2018:

Ladies Night op vrijdag 8 december j.l. was een groot succes, zie hieronder onze stand tijdens dit evenement.

Kermis Pop-up blijkt een interessante combinatie te zijn van fietsen en schilderijen. Zowel Green2go als Heijnen decor zijn zeer tevreden met het resultaat en de belangstelling.

d’Indj-se’ dames bundelen krachten tijdens Weert Kermis

“Hoe kunnen we Weert en omgeving laten weten wat voor moois er allemaal in Nederweert-Eind (d’Indj) te krijgen is?” Dat was de vraag waar Natascha Heijnen en Caroline van Nieuwenhoven al een tijdje mee rondliepen. Het antwoord: Weert Kermis. De twee Eindse ondernemers besloten hun krachten te bundelen en een Pop-up store te openen in de binnenstad van Weert gedurende de Kermisdagen.
Met de hulp van Saelmans Makelaardij slaagden Natascha en Caroline erin een geschikt pand te vinden in de Langstraat in Weert. In de tijdelijke Pop-up store zullen zij een verrassende mix van schilderijen en (elektrische) fietsen laten zien.
Natascha Heijnen is mede-eigenaar van Heijnen Decor en ontfermt zich over de schilderijen en de lijstenmakerij. Ben je op zoek naar de finishing touch voor jouw interieur, een bijzondere lijst voor een dierbare foto of schilderij, zoek je een mooi kunstwerk of foto-art, klassiek of modern? Loop dan even binnen in de Pop-up store en laat je inspireren en adviseren.
Caroline van Nieuwenhoven is mede-eigenaar van Autobedrijf van Nieuwenhoven en Green2Go Electric Mobility. Onder het groene label Green2Go zal zij tijdens de Kermisdagen een eigentijdse collectie fietsen presenteren. Van gewone tot elektrische fiets, van stads- tot sportieve fiets, voor school, werk of gewoon een lekker stukje toeren, zelfs een praktische bakfiets. Caroline informeert je graag over de mogelijkheden en zoekt samen met u naar de meest geschikte fiets.
De Pop-up store bevindt zich, van 22 t/m 27 september, aan de looproute van de Kermis vanaf het station naar de kerk (Langstraat 51) en zal geopend zijn vanaf 12.30 uur.
Meer informatie op: www.heijnendecor.nl www.green2go.nl

Wil je weten wat deze dames van plan zijn? Volg dan onze facebookpagina's. Binnenkort meer.
www.green2go.nl www.heijnendecor.nl

Jubileum open dag groot succes!

Op 1 juli bestond ons bedrijf maar liefst 50 jaren. We hebben een open dag georganiseerd om iedereen de gelegenheid te geven om een kijkje te nemen en ons te feliciteren. We kunnen stellen dat het een groot succes is geweest en langs deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken voor de aanwezigheid en de vele felicitaties en attenties. Ook iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft geholpen met het laten slagen van ons jubileum.

“Makkelijker kunnen we het niet maken, wel mooier!”

Op 1 juli viert schildersbedrijf en lijstenmakerij Heijnen Decor in Nederweert-Eind haar 50-jarig bestaan. Eigenaar Edward Heijnen is 25 jaar in het bedrijf. Op zaterdag 1 juli van 13.00 tot 18.00 uur vindt een open dag plaats. Tevens komt taxateur Jan-Willem Ruyten voor eenieder die zijn of haar waardevolle spullen wil laten taxeren. Frans Heijnen was midden zestiger jaren als schilder in loondienst. Oma bestierde het behang –en verfwinkeltje dat Frans als hobby was gestart in een houten keet ‘de Verfhal’ genaamd. Van het geld dat daarmee werd verdiend, bouwde Frans het huis tegenover de kerk in Eind waar hij in 1967 Speciaalzaak Frans Heijnen startte. Dit was de formele start van het schildersbedrijf en de winkel met verf-behang-schoonmaak- en drogisterij-artikelen. Echtgenote Joke runde de winkel. Edward ging vanaf zijn 14e al mee met vader om onder andere behang in te smeren. Zijn eerste investering toen hij in 1992 in het bedrijf stapte, was een behanginlijmmachine. Waarop Frans zich hardop afvroeg wat hij daar nu mee moest. Edward wist wel beter, hij was dat insmeren ondertussen beu. Dat de tijden over die 50 jaren heen zijn veranderd, is wel duidelijk. Edward vertelt: “Ons pap zette vroeger de bus voor de kerktoren, de ladder erop. Daar bond hij nog een ladder bovenop en zo ging hij de raampjes van de kerktoren schilderen. Nu wordt hier een hoogwerker voor ingezet. En word je zelfs in de bak van de hoogwerker nog gezekerd met een touwharnas. Daarnaast moet alles jaarlijks worden gekeurd. ” Bij Heijnen Decor kun je terecht voor schilderen, behangen, alle decoratieve wandafwerkingen, machinaal spuiten, traditioneel buiten- en binnen schilderwerk. Deze werkzaamheden verricht Edward met zijn collega’s voor particuliere woningen, zorginstellingen, scholen en woningcomplexen. Inmiddels verzorgt Heijnen Decor ook lijstwerk en ophangsystemen voor kunstwerken, foto’s en dergelijke. Frans Heijnen is hiermee gestart vanwege nekklachten. Hij kon simpelweg geen woningen meer schilderen. Hij was zelf kunstschilder en zo was de link snel naar lijstwerk gelegd. Inmiddels verricht Natascha, de vrouw van Edward deze werkzaamheden. “Mensen komen van heinde en verre hun kunstwerken, schilderijen of foto’s in Nederweert-Eind in laten lijsten. Ook voor particulieren en scholen leveren we diverse ophangsystemen” aldus Natascha. “ In onze lijstenmakerij en galerie laten we zien wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast is er altijd een keur aan kunstwerken te bewonderen.” Edward Heijnen vertelt lachend: “Duizenden misschien wel miljoenen liters verf, behanglijm en latex zijn er de afgelopen jaren op muren en kozijnen aangebracht. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel mooier en dat al 50 jaar!” Wil je dit bedrijf ook eens van binnen zien, wil je een kunstwerk of lijstwerk uitzoeken of wil je de familie Heijnen feliciteren? Reserveer dan alvast 1 juli tussen 13.00 en 18.00 uur in je agenda.

december

adv_weertmagazine_nov-page-001

 

weert-magazine

Al onze glassoorten zijn leverbaar uit voorraad.

U zult versteld staan van de helderheid!

blj_glas_clarity-ar-3d

Opspannen van doeken en canvas in alle maten!

 
allsize_spielat
spielatten1
Voor het opspannen van uw canvas print maken wij gebruik van vurenhouten spielatten welke in diverse profielen en diktes te verkrijgen zijn.
Hiermee kunnen wij uw canvas print op vrijwel ieder formaat perfect opspannen.